Vågorna vågar! " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vågorna vågar! 


Ordvändor

 

Mina stökiga rum

Fulla av blad

 

Där vintersagor snöat

Vindars trassliga ordvändor

Vårens knoppande hemlighet

Sommarens midsommarskransar

Alla höstens färger målade på

 

Allt i en enda röra




Fri vers av madigan
Läst 355 gånger
Publicerad 2008-09-29 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan