Det Farliga Vackra Sköna Havet!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det Farliga Vackra Sköna Havet!


Sommardagen

 

Seglen spände ut sig

Blåsten kom sakta

Men stark

Här på fjärden

 

Vågorna slog mot

Babords sida

Solen sken starkt

Inga moln idag

 

Salt havsvattensstänk

I munnen

Röda armar och näsa

Vi var ute på

Öppet vatten strax




Fri vers av madigan
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 17:08



Bookmark and Share


    Winterblood
Den var vacker, påminde om dagarna på havet med morfar:)
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan