Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själens sång



aboriginernas förfäder

sjöng landet till existens

en tradition som ännu brukas

varje stig genom den massiva kontinenten

varje del har sjungits och vördats

på detta melodiska sätt kartlagts

 

om du sjunger för mig I mig

längs min inre stig i min egen kontinent

då kan jag existera lite till finnas kvar

så sjung mig levande och verklig

 

även om du inte kan orden

så går det lika bra att nynna

tralla med och hålla takten

trumma med fingertopparna

 

lita till våra kroppars frekvenser

vibrera längs tonernas samstämmighet

jag inbjuder dig till vandring

den längs min inre stig

vandra likt aboriginerna - det äkta folket

 

gå - med sjungande fötter

gå - lämna livets fotavtryck

gå - till mitt hjärta

 

 

 

(jag viskar i ditt öra när du är framme)

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-29 19:56



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Åhh...så fiint!! När jag läser den här dikten så känner jag ett inre lugn!! Friden sprider sig..o ja...verkligen fint skrivet!!*Applåder****
2008-10-07

    johanni
Underbart att läsa dina ord..
2008-09-29

  Bjarne Nordbö
Gillar detta skarpt. Hur du har en ide som du fullföljer på alla sätt och vis. Titel som passar perfekt.
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol