Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite ändrad


solnedgång, barndomshaiku


skuggspel på väggen
tysta lövgungsmönster
leker med minnet

 

 




Bunden vers (Haiku) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 731 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-29 20:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert och meditativt.

Eva
2008-10-04

    Bodil Sandberg
Du skapar en helt underbar fridsam bild här..drömskt ..superbt!!!applåder!!
2008-10-01

  Freya
åh. jag gillar inte haiku men den här var sådär trevligt haikufin :)
2008-09-30

  anits VIP
Så vackert skrivet väcker
känslor från tiden hos
min mormor
2008-09-29

    sunnanvind
Skuggor från dåtid kan lockas fram av nutida skuggor...vackert min vän!
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)