Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE IGEN!

Förut
Igår
Gjorde jag om allt det där
Jag sa att jag aldrig skulle göra igen
Men sen när
Kommer behoven försvinna
Förtvilan sina
Jag kan ju bara göra allt det där
För att må bra
Men det tär
För nu för tiden
Skulle jag hellre slåss
Än att arbeta
Hellre sova
Än att vara vaken
Och jag och jag och jag
Svär och svär
Säger aldrig igen, aldrig igen
Men sen på nåt sett så slutar man där
Åh när ska man sluta, sluta, sluta vara kär
I dig
Nej, nej, nej!!
Snälla
INTE IGEN!!




Fri vers av john finkelman
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman