Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårt Ut Stå

Alla dagar flyr på
Hela veckan är grå
Det söta är svårt, men allt beror på
Om det alltid har varit så

Hårt

Det kanske inte var så förut
Nu när allt friskt är sjukt
Men hjärtat är väl djupt
Man får inte vara rädd
för allt blod som pumpas runt

Ut

När ljuset inte längre lyser
Du får inte springa, fast jag går
Var modig nog ändå
Se allt, försök förstå

Stå




Fri vers av john finkelman
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-09-29 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman