Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flerdimensionell

 

min hud
är ett skal av vävnad

ibland är den ett fängelse

men huden fyller sin funktion
när den sammanlänkar
håller ihop mig

till den enhet

som kallas Människa

 

när tiden är kommen
och jag slutligen

ömsar

svävar jag frisläppt och befriat

mot hemkära trakter
mot de kärleksfulla möten

som välkomnar mig tillbaka

till den plats

som kallas Ljus

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-04 17:41



Bookmark and Share


    Askes
Fint skriven, mycket suggestiv. :) Kalas!
2008-10-05

  Eaglemountains VIP
Mycket vacker om livet - döden - ljuset
2008-10-04

  stenhur VIP
Din dikt får mig att minnas inledningen till Haydns oratorium Skapelsen som mynnar ut i orden Und es ward Licht!Ett underbart ackord, en harmoni som är en bild av själva urkraften...
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol