Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karlavagnen glittrar himlen är svart här på




Stranden

 

Däruppe månen

Härnere sanden

Vågorna som sakta

Sköljer emot stranden

 

Glädjen finns

Någonstans

Inte här hos mig

Bara nattens värme

Stjärnorna som blänker



Fri vers av madigan
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 23:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Dina ord sprider ett lugn omkring sig.....som passar bra att läsa nu när det är dags att sova...
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan