Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar Dig Elin!!


" Den sista droppen föll och rörde om "

Saknaden,tomheten..de avklippta sönderfrasta..sönderbrända..
...fnasiga beskyddade vingar runt dig...min lilla ängel..mitt lilla hjärta...
mitt allt. mitt liv..min sol..min stolthet... smärtan är större än saknaden.....

Du lämnar din trasiga mor i det fördunkla..i missärens smuts & brusta löften...
I ärlighetens namn...förlåter jag dig...

Amen!










Fri vers av MotherBitch
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-30 02:07



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Oj då, den kändes. Det är i förlåtelsen fortsättningen finns.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch