Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmorgon (080930)

Oj, säger solen,
det är rimfrost i gräset.
Mycket att göra!




Fri vers av stenhur VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-30 10:43



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
det tyckte jag va lite kul
2008-10-06

  Kristina Wallbing
Ja, hoppas solen orkar stå i länge till!
Charmig haiku!
2008-10-03

    Scribble
Oj, så fint,
färgarna sjunger, träden flammar,
frostfjärilslek innan långa vilan.
Mvh/S.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP