Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag

glad fick en av mina dikter publiserade

i en tidning!

HURRA!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-08-01 14:13



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Åh, vad kul! :-D Vilken tidning?
Jag har också fått en dikt publicerad förut :D
2008-01-25

  Elisabeth VIP
Grattis! =)

/E
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin