Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka!

Smärta
Andas in
Blås ut




Se en sanning
Ett liv i förtröstan





Jag ser världen
Svart och vit





Ibland ser jag den i rosa
Rosa hallonsoda som bubblar och kittlar i näsan




Det rosa som får mig att skratta
Får mig att le
För en stund
För ett ögonblick








Lycka




Fri vers av LadyM
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-08-01 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM