Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

merkuriuspojke - gå vidare

Hennes kalla läppar möter hans varma
han greppar tag om hennes handled,
blodet bekymmrar honom inte,
han känner den svaga pulsen som
snart kommer sluta slå.
Han kramar om henne hårt
viskar kärleksord i hennes öra.
Han vet att hon inte går att nå,
hon kommer aldrig skratta bredvid hans sida
hon kommer aldrig visa sina solskensögon för världen.




Fri vers av rabbitheart
Läst 308 gånger
Publicerad 2004-05-16 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart