Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjukt omsluten

 

Det finns en hårdhet i solljuset

som jag inte alltid står ut med

en nakenhet, ett utlämnande

som jag inte alltid klarar

ett febrigt krav på aktivitet

jag inte alltid orkar

 

Eller så tar jag mig bättre ut

i skuggorna 

 

det är närmare där

och mjukare här

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-30 19:17



Bookmark and Share


  korpfjäder
Mm. Följer dig gärna i skuggorna.
2008-10-02

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!!
2008-10-01

  Leif Furstedt
Gillar textens vacklande mellan...
Att frågan kvarstår...
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP