Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinna och brännas

Blir så jävla osäker ibland
på vad som är rätt
hur jag ska handla
bete mig
vara

Vill ju inte förstöra
nåt som är bra
som är fint
som det är

Glömmer alldeles bort ibland
hur lätt det är
både att brinna
och att brännas




Fri vers av soulRebel_
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-09-30 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_