Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Refuse = vägran

 

det finns gott om refuserade människor
på gator och torg
du passerar tvärs igenom dem
utan att se dem

någon satte dem till världen
men lämnade dem på idéstadiet
där de aldrig fick sin formgivning
de kom aldrig ut

det fanns ingen marknad där och då
för dem
de vägrades

de är grå och du passerar
tvärs igenom dem
de refuserade
och sömnen är morfin för sådana som de




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-30 19:53



Bookmark and Share


  Alfie M
Hemskt men bra fångat!

Den här texten är viktig!
2008-09-30

  aol
smärtsamt starka rader
2008-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Kom att tänka på Crass´ låt: "Object refuse reject abuse"
2008-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag är en av de refuserade men har ändå kallats färgstark.
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger