Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad

 

Rörelsen mellan raderna

arrangerades

på ytan av det

uppenbara

 

i det outalade

leks nuet till en

obestridlig sanning

maskerna stramar

och gör ont

 

men i dansen

rör sig kroppen följsamt

fötterna med lätthet

 

vanans makt

 

obrytbart

mönster

 

kortet är redan

lagt...

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-01 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter