Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stad

 

Människors fotsteg

Tunnelbanans gnissel

Nyvakna ögon

 

Tidningsprassel

Mobilers surr

Röda bussar

Trängsel

 

Spring

För att hinna

Ledsna barn

Till dagis

 

Hemlösa

Tigger pengar

Ingen ser

Klockan är mycket

 

Cigarettrök

Taxibilar

Strax framme

På jobbet




Fri vers av madigan
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 08:33



Bookmark and Share


  fågel grå
Jaa, hjulen rullar
snabbare i storstaden.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan