Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om slantens betydelse.....


En Enda Krona.......

Tänk om
man fick en Enda krona
av ALLA svenskar

Det då inkom
9 miljoner ,från En krona (!)
oj, vilken känsla !

HUR man ordnar det ?
Starta ett giro
sprid det över landet !

Ett lockande budskap med
kan då ge e´n ro
om många "fann det" !

Resten av livet
i välmåga
t.o.m. ge bort en del
efter förmåga

Visst är det Fantastiskt !
bara man lyckades
blir, nästan lite "fanatisk"
man kan ju "tycka de ´"............




Fri vers av Mats Henricson
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-01 09:16



Bookmark and Share


  aol
ja om vi alla gav varann en krona skulle det bli pluss minus noll men vilken känsla bra att du ger en tankar kul
2008-11-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Om många kronor
rullar in är så klart
miljonen Din... Det
blir ju mycket och
tungt att bära, jag
skickar en kasse
till hjälp...
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska