Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheter på marsch

 

jag ville nå fram
jag ville mötas
jag ville betyda något

men kanske är det så här:
vi vill alla betyda
och ingen orkar med den andre
i språkförbistringens tid

vi talar förbi varandra
går förbi
utan att våga beröra

ensamheter på marsch
förklädda sorger
förnekad längtan

jag ville hoppas
men jag är drogad
och kanske är sanningen
att under ytan finns bara tomhet

jag avskyr min mask
än mer
avskyr jag det den döljer
själv den andre
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-01 10:20



Bookmark and Share


  aol
så ruggigt sann poesi
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger