Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar till finanskrisen


Kris

Herr Domino
ger fall
i böljande vågor
brickor på rad
mot grustagets strand

vad fjärilen vet
har människan tappat
hjälplöshetens gudar
är ända kött
från tidens land




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 1007 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-10-01 10:27



Bookmark and Share


  Mizza
underbar!
2010-08-02

  aol
gillas starkt
2010-01-15

  Quasimodo
Speglar det helt vanliga och rena som kommer på undantag !!
2009-09-22

  CJ
Bravo!!!
2009-04-25

  Mads Olssen
En viktig dikt i dessa tider. Kan behövas dessa mörka dagar
2009-04-03

  Mygg
Härlig kommentar till rådande oreda i den finansiella världen.
Herr Domino ger fall men faller nog själv i egen grop :)
2008-11-06

  Michaela Dutius
Ja börserna rasar och börsmäklarna samlas till bönemöte på Wall Street....
om det inte vore så mörkt skulle det vara spännande...du beskriver det på ett starkt symboliskt sätt
2008-10-01

  Kristina Wallbing
Ja, det är hårda och fallande tider...
Gott skrivet iaf!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö