Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmuntrande tal till mig själv!

 

häng inte upp mig
jag balanserar hellre på slak lina
haka inte upp mig på det
jag löper friktionsfritt
jag har ingen käpphäst
det är en vildhingst från stäppen jag rider
ryck upp mig
jag kan ta och lyfta mig själv i kragen
häng inte upp mig
far och flyg!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 806 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-01 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bland det absolut värsta jag vet är när folk säger till mig att rycka upp mig eller ta mig i kragen.
Sådant tyder bara på okänslighet och ytlighet.
2008-10-01

  aol
gillas morgana ler
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger