Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan göra vad som helst, förutom det

 

du vet att jag aldrig fått hålla din hand
men jag hoppas jag får göra det snart
jag vet inte om jag tror på ödet
men du har fått mig att fundera på det
för sedan du kom in i mitt liv
så är världen inte längre grå

för det är som att världens vackraste symfoni
spelas när du går förbi

och jag kan se solen skina
jag kan känna regnet falla
jag kan höra vinden viska ditt namn
men det är en sak jag inte kan
jag kan aldrig få nog utav dig
du är för bra för att vara sann

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-01 16:26



Bookmark and Share


  ipaintthestars
riktigt fin =)
2008-10-02

  aol
bra fångat gillas
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP