Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

De slag som delades ut
enbart för mig
några dagar sedan
var till för
att radera min tro på dig
men jag dog inte
jag skrek åt dig
via msn
för jag var så rädd
att du redan lämnat mig
för han sa
att ingen kommer någonsin att tycka om mig
att även du
kommer att vända ryggen till
sedan slog han en gång till
flera gånger
så jag lovade DIG
att dra mig ut ur ditt liv
innan jag förstör även för dig
men jag hoppades på
önskade så djupt
att mina avtryck
satt spår hos dig
och att du
kanske låter mig
betyda något
för dig
och nu
är du fortfarande tyst
och jag
gömmer mig
för du ska inte få se mitt sönderslagna ansikte
och terapeuten lindrar
min rädsla
hjälper mig att fly
in i något
bortom det här
och jag drömmer
om att du läser
boken
om dig
tar emot kramen
från den gråa
som väntar på dig vid posten
och ber du mig
så kommer jag
tillbaka
och berättar
att jag aldrig var borta från dig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira