Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här vid vägs ände kysser jag dig

 

Här är det slut

här vid återvändsgrändens sista mur

som jag lutar mig en stund emot

smeker tyst dess skrovliga yta

här vid vägs ände

här, där teglet får en kyss i stillsamt adjö

 

och ja,  jag vet, jag gjorde det enda jag kunde

följde vägen ända ut

det är faktiskt en tröst




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-01 20:26



Bookmark and Share


  aol
så vaker poesi läs min dikt kär den önskar jag dej kram
2008-10-18

  korpfjäder
Dina senaste texter är så fyllda av avsked - hopskrapade likdelar, uppgörelser, slutkyssar.... Skulle kunna bli en egen avdelning i en bok. Alla dessa slut....
2008-10-02

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2008-10-02

  Leif Furstedt
Tanke och text landade fint i slutet.
Stiligt.
2008-10-01

  RogerIvan
Det mesta har faktiskt en början och ett slut.
Under vår egen livstid. Det betyder att vi behöver lära oss att påbörja, och att avsluta. Av någon anledning verkar det mkt svårare att avsluta än att påbörja.
Här ger du dock en bra bild utav det.
2008-10-01

  papessa
det känns bra när man fattat ett beslut
2008-10-01

  Mona*
Skönt när man kan se det så. Man har gjort det man kunnat. Så fungerade det inte. Avsked, svårt, men skuld måste inte utdelas eller tilldelas.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP