Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Persbraaaandt my löööööv som repliken kommer ifrån. Men att skydda andra med sitt eget liv får Gnestakillarna stå för (vilka underbara killar!).....jag är ju akademiker!


Jag är akademiker, det där får du klara själv!

 

-Jo jag ser, vad fan tror du?

 

slag

knytnävar

nersjunken

ut med tänder

sparka hål i huvudet

slå sönder revbenen

mosa sönder hela ansiktet

ligg där med blodet rinnande ur venerna

 

-Jag? Jag kan inte göra något, jag är akademiker!




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-01 22:12



Bookmark and Share


  korpfjäder
Jamen såklart. Vi kan ju inte ta ifrån arbetarna sin stolthet. Stjäla jobbet från dem. Så vi får lyfta våra små näsor mot himlen och trippa vidare förvissade om, att vi bara gör vår plikt!
2008-10-02

  Eaglemountains VIP
Snygg beskrivning, av verkligheten....
2008-10-02

  Carola Zettergren
Mm den var suverän...:)
2008-10-02

  Mr Lindemann VIP
Jag är ordarbetare och jag kan inte heller göra något!
2008-10-02

  Nina Ahlzén
haha, rätt!
2008-10-02

  Inkarasilas
En annan har varma händer och stark rygg, men ger fan i lite sår, kom tillbaka kl 16 fredag då jobbar jag och kan plåstra lite och säga ujujujujuj.
2008-10-02

  Inkarasilas
Nice replik, riktig stungun.
2008-10-02

  Hannadraken
såg i expressen idag ett gäng fotbollskillar som vågde ingripa.

hihi

men jag också - är akademiker
2008-10-01

    Melona
jag gillar att upprepa mig
så att alla förstår och verkligen HÖR vad jag säger...

:)
2008-10-01

    Melona
hehe

jo,
underbar replik det där...
2008-10-01

    Melona
hehe

jo,
underbar replik det där...
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP