Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk va orättvist...

 

 

Tänk va många människor som älskar varandra som kan tillbringa en vardagskväll tillsammans...

Som kan finnas i varandras närhet, hålla om varandra...

Säga nåt snällt, ge varandra en puss...

Göra det som ska göras hemma...

Dricka lite te, mumsa på en kaka...

Kanske finnas där för några barn som vill något...

Tänk va orättvist att inte vi kan göra det...




Fri vers av micke marin
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-01 21:11



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ja ibland kan livet synas vara orättvist...men i slutändan så får vi väl tro att rättvisa segrar och den som önskar får dela tvåsamheten när den är som bäst - i harmoni
2008-10-09

  korpfjäder
Man kan ju undra vem som sätter gränserna. och varför.
2008-10-01

  Marreb
hehe.. ja inte du och jag då menar jag... haha...
2008-10-01

  Marreb
Ja, det är verkligen orättvist!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin