Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GD


Enligt text tv på TV 4 så finns de 15 (!)
Generaldirektörer, i mer eller mindre avdankad form
I regeringens lokaler

Med GD lön så sitter man med väldigt diffusa uppgifter
Uppenbarligen….


En del i sparplanen…

Kan man tänka…




Fri vers av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-02 07:26



Bookmark and Share


  Lady Alassa
vilken gobit för skattebetalarnas förening det kan du Ge De på
2009-12-20

  Bibbi VIP
Håller med anits här.
2008-10-02

  anits VIP
Och med höga löner
är vad jag tror
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO