En oändlighet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oändlighet




I 2

 

Stenens öde

Fanns här

Nedanför berget

Under fallet sprucken

I två

 

Dess gråhet

Gjorde den osynlig

Minnas kunde den ännu

Sådant vi aldrig kan ana




Fri vers av madigan
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-10-02 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan