Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart

dagen går
livet suddar minnen
dagen förgylls i glömska
om tideer som varit

ändring skapar nya tankar
tiden väcker
åter nya begär
och dagen byts ut

Snart går tiden sin egen väg
blir den någonsin
vad jag vill
eller ska åter ny oro födas
och känslan
av frid
i askan dö ut




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson