Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad döljer imorgon

Hoppet sinar
minnen lever i aska
stunden fyller glömska
och sanningen skriker
i en tidlös evighet


Bladen ändrar färg
vätskan
som täcker varje pärm
är blodröd
och sinar all glädje
i sin väg

Vad döljer imorgon
ska skriken av igår dö ut
eller ska livet
åter finna sin mening
och lyckan förändra
livet tråkiga väg




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson