Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu stundas nya tider

Det sägs
att yxan är begravd
ska sinnet då finna frid

eller ska nytt agg
finna liv
och dagen åter bli sot

nu stundas nya tider
försöker se ljuset
ibland dimmornas tid
och drömma om vågorna
i mitt eget paradis




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson