Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet inte

Du ler
du skrattar
ser inte tårarna
bakom dessa höga berg

Vetskapen som släcker
en glädje av nypondoft
skogen som blivit för tät

Du vet inte
och lär aldrig få veta
hemligheten jag bär med mig
till graven




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 10:45



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Kanske kan hitta någon att dela den med? Öppet och fint skrivet.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson