Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg vad tårarna är för

Ser du inte tidens ljus
hör du inte vinden sus

Lär du inte av din gåva
utan ser livet i dina ögon lova
en annan tid
och allt dör i en annan strid

Säg vad tårarna är för
imorgon ska du se vad tiden bör
dig ge idag
och stunderna ska bilda nya lag




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson