Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En plats på jorden...


Oas

 

Palmers svalka

Sandens ljusa färg

Tystnad

Solens varma glitter

Genom ögon

Hörs blads

Sövande sus

Vila




Fri vers av madigan
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-10-02 11:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tystnad är verkligen välbehövligt och sällsynt.
Ibland får man en känsla av att människor avsiktligt stör med sina oljud.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan