Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kobbar och


Skär

 

Nattens vågor

Mörka under

Stjärnor och Måne

 

Ut mot yttersta kobbarna

Mojnade det

Vattnet blev mjölk i ljusblått

Himlen rosa tulpaner

Morgonen grydde




Fri vers av madigan
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-02 16:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oerhört vackert.
Jag önskar att evighetsmorgonen ville gry för mig snart så att jag slapp det här skitlivet.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan