Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kysser mig, förstår du?

När man njuter förskönas alla sinnena...
Allt syns så mycket vackrare, rännstensvatten glittrar som guld, allt luktar och smakar så mycket bättre.
Världen låter så ren, obehagligt buller filtreras bort och fågelkvittret ljuder starkt och vackert. Kännslan av vatten mot mitt huvud känns som tusen små pilar av njutning som borrar sig in i mig.

När man blundar förstärks alla andra sinnen...
Hörseln tiodubblas. Smak, känsel och lukt blir så mycket tydligare.

Kan du då förstå hur det känns när du kysser mig?




Övriga genrer av pyre
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-02 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre