Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skulle du göra?

Och om jag skulle försvinna imorrn.

Skulle du sakna mig då?
Skulle du märka att jag inte låg vid din sida när du vaknade upp?
Skulle du klamra fast vid min kudde varje natt,
Andas in min doft,

Så som jag skulle göra med din kudde,
Om du försvann...

Om jag skulle säga hejdå idag.

Skulle du få en klump i magen,
Skulle du få tårar i dina ögon,
Skulle du känna dina ben bli svaga,
Skulle du känna ditt hjärta brista,

Så som jag skulle göra om du bestämde dig för att ta farväl...

Och om jag sa att jag hatade dig och aldrig mer vill se dig.

Skulle du försöka få mig att älska dig igen,
Smeka bort mitt hat,
Kyssa bort min ilska,
Älska tillbaka mitt hjärta,

Så som jag skulle göra allt för att få ditt hjärta att vilja stanna kvar igen...

Skulle du göra som mig eller skulle du bara gå?

Skulle du välja att glömma mig?

Jag kommer aldrig att glömma dig.

Inte igår,
Inte idag,
Inte imorrn,

Men om du väljer att inte göra så som jag skulle göra,

Så kanske älskling,
Kanske om ett år.




Fri vers av Chica
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica