Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiclover


Du säger att du spelar konserter
Har sett dej på bild
Med lång klänning och blick mild
Men bland tangenter så vild
Säkert

Vill gärna få en ensam konsert
Men utan den långa klänning jag sett
Mera kanske, skor och handskar
Och din milda blick, som tindra
Vem skulle då hindra
Den lust man fick
Som var mer än rätt

Vita huden mot flygelns svarta skal
Skor som slår i parketten då du går
Eller trampar pedal
Ett vackert mjukt fodral, en lockande
Och rockande, möte i salen
Där du har den vackraste kostymen
Som salen sett
När vi skrockande går emot
Krockandes med, en och annat not
Som ger mej anledning att vara
Ditt notställ…




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO