Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad after


Köp en vagina

I syntetiskt materiel

Dra sen en lina

Så är du pubertal

Nog att känna dej som 16 och första knullet


För lösa vaginor finns till salu i källare

Med tillhörande sex arsenal

Och pulverlinor för att göra dej sällare

Ger dej njutning, och sen kval

Som dålig sex i fel lokal…




Fri vers av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO