Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lava


Lava
Som..
Lava är min kärlek
En vild röd massa
Som inte stannar för nåt
I sin väg

Den bränner bort alla hinder
Stenar finns som rest i sin väg
Tillfälligt stoppar den innan lavan når över och
Sköljer vidare
Den är hänsynslös mot sina hinder

När den når din trädgård
Så brinner allt annat upp
Du kan bara ge dej hän
Ge din kärlek till min heta lava
Och tillsammans rinner den vidare
Starkare och hetare än nånsin




Fri vers av LassO
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO