Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt för mina dåliga ord.


Tillåt mig skratta i misären

Alla faller sönder runt om mig.
mina bästa vänner!
dom starkaste som jag känner.
och jag.
jag vet inte vart jag ska ta vägen.
jag faller sönder!
jag hatar mig,
jag slår mig,
jag spyr över mig.
Dunkar huvuden mot väggar,
klapprar hammare mot låren.
avsky,
allt är så miserabelt.




Övriga genrer av KajsaBjörk
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-10-02 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk