Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Det var en flicka i min parallel klass som tog sitt liv för en månad sen.
Hon var nog rädd för framtiden.

det borde ha lärt mig att sluta frukta det avgrundshål som kallas framtiden.
men jag kommer aldrig sluta vara rädd.




Fri vers av KajsaBjörk
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-22 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk