Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland

en mening , ett ord , ett andetag , en blick , en sekund , ett ögonblick , ett ord , en mening , flera sekunde , en tystnad , en orgie , många känslor , inga ord , två till en , trohet , självkänsla , underbar , en människa , en självkänsla , en glad , flera glad , en blick , ett andetag , en sekund , ett ord , en mening är allt som krävs för att förstå , men ibland tar det år...




Övriga genrer av Weider
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-08-02 02:51



Bookmark and Share


  yoyyo
japp så sant
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Weider
Weider