Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STEENDUMT IGEN


Än en gång är det aktuellt
När det visar sej vad gamarna gör
När man ser Anitra Stens pension
Kan bli mer än 30 miljon

Vad är den allmänna pensionen för nåt
Skulle inte den vara för att människor ska må bra
Efter pensionen
Antingen så erkänner man att den pensionen inte är bra
Att man misslyckats
Eller också är alternativet att
Man är släkt med gamarna och hyenorna
Det sista kanske är att
Vi ”vanliga” inte förtjänar bättre
För det är ju ”bara vi som betalar”

Förbannade grisar, grisarna i djurfarmen
”vaddå det är ju så” försvarar dom sej med
Grisar, gamar och hynor är vad dom är
”snälla djur, stäm mej inte för det”




Fri vers av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 07:49



Bookmark and Share


  RogerIvan
Jojomen, så bor de i ett torp, byggt av husbonnens bror, som byggherre, arbetarna var polacker och balter, bygget stoppat beroende på bristande respekt för byggplatsregler, bygglov beviljat efter att byggnadsnämnden bjudits på frukost på Rosenbad, husbonn jobbar konsult för högerstyrt lobbyingföretag...
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO