Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrare än regnbågen - Tusen gånger värdefullare än skatten vid dess slut

 

 

här finns en pojke
som tycker om en speciell flicka
hon har gröngråa ögon
och röda hårstrån

hennes hjärta är vackrare än regnbågen
och tusen gånger värdefullare än skatten vid dess slut
hon är världens finaste flicka
den enda han tänker på

ja, här finns en pojke
som tar sina ord
doppar dem i en hink med kärlek
som dippen till fredagschipsen
för att försöka förklara
känslorna han känner
för denna flicka

för denna flicka
väcker känslor så starka
obeskrivliga
hon är den vackraste
den underbaraste på denna jord

hon ger kärleken och lyckan ett ansikte
hon är det som får jorden att snurra runt

och hon

har stulit pojkens hjärta

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-02 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP