Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömma allt en stund under


En Kväll

 

Bänken knarrar lätt

Mjuk röd sammet

Fullsatt

Prassel med papper

Lukt av mint och

Fruktkarameller

 

Dämpad lugn musik

Den röda sammetsridån

Fördragen

Snabba steg

 

Belysning mörkas

Ridån går upp

 

Den Inbillade Sjuke av Moliéré

tar sin början




Fri vers av madigan
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-10-02 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan