Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blandar mina minnen och skakar burken: kalejdoskop.


jag minns hur den rostfärgade jorden
svävade i fullmånens korg
när däcken släppte väggreppet
och min bil seglade ut i världsrymden
sjungande
jag minns Aurora Borealis
kalkvita skelett ur solvinden
och gepardens piskande svans i snöbuskaget
jag minns gräsdoften från din solvarma hud
och stillheten bakom ögonlocken
när vi fullkomnades
min himmel är en gammal sagobok 
sönderläst
med underbara bilder
och i varje stjärna en dörr in




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-03 02:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt språk.
Hisnande.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger