Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trådgardin


den värld jag kände
håller på att falla sönder
som en sliten trådgardin
i fönstret på ett ödehus

som skogen glesnar
när oktoberstormen
dragit fram och träden
ikläder sig  stillnat ljus

den värld jag kände
vittrar långsamt
som en gammal trådgardin
i fönstret på ett ödehus

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-03 12:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den nöts ut som en klädnad.

Snyggt beskrivet, M.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger