Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tål inte elden

kanske kan bo
uppe bland klipporna
när träden mist sina löv
och de sista tysta suckarna
i grådiset
omärkligt sakta dött ut

kanske kan polera
en bit utav himlen
en flyktväg på en bro
av färger
som skurits genom flydda fåglars vingklippta sång

kanske kan sjunka sakta
genom gnistrande blänkande hav
för jag tål inte elden längre
med den har jag
lekt klart




Fri vers av soulRebel_
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-03 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_